Bedrijfsafval is het afval dat binnen het bedrijf wordt geproduceerd. Dit kan gaan om restafval, maar ook om bouwafval. Bij bedrijfsafval ben je zelf verantwoordelijk voor het afvoeren voor het afval. In het geval van huishoudelijk afval is dit anders. Zo wordt huishoudelijk afval om de zoveel tijd opgehaald door de gemeente. 

Een bedrijfsafvalcontainer, wat mag je weggooien?

Als bedrijf dien je rekening te houden met een aantal regels. Aan deze regels dien jij je dan ook te houden anders volgen er mogelijk maatregelen. Ook bij een bedrijfsafvalcontainer dien jij je aan een aantal regels te houden. Zo is het van belang om te kijken welke soorten afval wel en niet weggegooid mogen worden in de bedrijfsafvalcontainer. In een bedrijfsafvalcontainer mag je medisch en gevaarlijk afval gooien. Let er wel op, je mag alleen klein gevaarlijk afval weggooien in de bedrijfsafvalcontainer. Naast deze producten, heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld olie en glas weg te gooien in deze container. 

Wat valt er onder bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is bijvoorbeeld het afval dat overblijft na een project. Dit kan gaan om restafval dat overblijft na gebruik of hergebruik. Je hebt de mogelijkheid om deze producten weg te gooien in een bedrijfsafvalcontainer. Ook bouwafval mag je weggooien in een bedrijfsafvalcontainer. Dit kan bijvoorbeeld stenen, hout of isolatiemateriaal zijn.

Een bedrijfsafvalcontainer huren, hoe doe je dit?

Je hebt de mogelijkheid om gemakkelijk een bedrijfsafvalcontainer te huren voor het bedrijf. Dit kun je dan ook eenvoudig allemaal zelf via het internet regelen. Het huren van een bedrijfsafvalcontainer kan erg prijzig zijn. Als je vaak te maken krijgt met bedrijfsafval, dan heb je de mogelijkheid om een container te kopen. Dit kan een goede investering zijn. 

Geld besparen met de inzameling van het bedrijfsafval 

Met een slimme inzameling van het bedrijfsafval, heb je de mogelijkheid om geld te besparen. Voor veel bedrijven kan het inzamelen van bedrijfsafval erg prijzig zijn. Het inzamelen van bedrijfsafval is namelijk niet goedkoop. Het is daarom handig om het als bedrijf slim aan te pakken zodat je geld kunt besparen. Via een inzamelingsbedrijf kun je geld besparen en dat is hetgeen wat jij nu nodig hebt!

Gemakkelijk in contact komen doe je zo!

Via een website heb je de mogelijkheid om te klikken op de tegel die bij jou past. Zo wordt er gevraagd welk bedrijf jij hebt zodat jij al gauw weet hoeveel het gaat kosten voor het inzamelen van het bedrijfsafval. Doordat je er gemakkelijk achter kan komen hoeveel jou dit zal gaan kosten,  is de stap makkelijker om te maken.