De vloerkeuze heeft grote invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Het is moeilijk om zo’n belangrijk oordeel te vellen op basis van een enkele foto of steekproef. Het is van cruciaal belang om het brede plaatje te onderzoeken om een ​​goed idee te krijgen van het algehele ontwerp, het kleurenschema en het effect van bijvoorbeeld het plaatsen van de vloer in een specifiek patroon. Mflor pvc vloeren zijn designvloeren. Hier worden natuurlijke ontwerpen worden gemengd met materialen om een ​​mooie en functionele ruimte te creëren. Een uitstraling die gewoon niet te onderscheiden is van echt natuursteen of hout.

Experimenteer met verschillende collecties, kleuren, installatie patronen en strips om een ​​nieuwe sfeer te creëren. Strips kunnen bijvoorbeeld worden toegepast op de lange zijden van houten vloeren of bij tegelvloer voegen. Dit geeft de vloer een hele nieuwe dimensie!

mflor pvc

Waar moet je op letten?

De slijtlaag van alle mflor vloeren is extreem dik, waardoor ze krasvast maar niet krasvrij zijn. Scherpe voorwerpen kunnen krassen veroorzaken, dus het is beter om veilig te zijn dan dat je er later spijt van zal hebben.

Het gebruik van een degelijke deurmat helpt om vuil en vocht uit mflor vloeren te houden, waardoor ze minder vaak hoeven te worden schoongemaakt en een langere levensduur hebben.

Zware voorwerpen mogen niet of zo min mogelijk over de vloer worden verplaatst en stoelpoten en andere meubels moeten goed worden beschermd voor het plaatsen.

Vervang wieltjes onder bureaustoelen door zachte wieltjes die ideaal zijn voor gladde vinyl vloeren.

Vermijd door de zon veroorzaakte verkleuring: of het nu gaat om hout, PVC of tapijt, alle vloeren verkleuren in bepaalde maten na een bepaalde tijd (vooral bij langdurige blootstelling) aan de zon. De UV-stralen van de zon zijn hiervoor verantwoordelijk. Het is van cruciaal belang om goede tinten te installeren, afhankelijk van waar deze geplaatst wordt om verkleuring van jouw vloer te voorkomen.