Het bezitten van spaargeld kan een goede start zijn in het opbouwen van je vermogen. Om je vermogen te laten groeien is investeren noodzakelijk. Alleen spaargeld op de bank laten staan en daarnaast zelf sparen is geen effectieve wijze om vermogen te laten groeien. Vermogensgroei kun je realiseren op verschillende manieren. Investeren in vastgoed is een betrouwbare en bekende manier, waarbij investeren in vastgoed het snelst resultaat garandeert. Je kunt zelf projecten zoeken, of vastgoed investeren via een organisatie. Het voordeel van een organisatie is dat zij bekend zijn met het aan- en verkopen van stukken grond die zeer rendabel zijn. Een organisatie gespecialiseerd in vastgoed investeringen weet daarnaast ook welke projecten op korte of lange termijn het bekijken waard zijn. Vastgoed investeringen via IGN Vastgoed is een betrouwbare manier om te investeren. Je kunt via hen percelen opkopen en doorverkopen.

Beginnen met investeren

Wanneer je voor het eerst gaat investeren kan je gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden. Investeren kan zeer complex zijn en kan op verschillende manieren. Bekende mogelijkheden zijn het beleggen in aandelen en crypto. Andere manieren van investeren zijn investeren in start-ups, zonneparken en andere projecten. Bij investeren horen echter ook risico's. Bij het investeren in aandelen, crypto, start-ups en soortgelijke projecten zijn de risico's hoger. Een veiligere investering is het investeren is vastgoed. Dit is dan ook een zeer populaire manier van investeren, het kan namelijk zeer rendabel zijn en is een relatief veilige investering. Onder vastgoed investering vallen weer verschillende soorten projecten. Al deze projecten hebben hun eigen verdienmodel en andere voordelen en risico's.

Investeren in grond

Een zeer veilige en voordelige investering is het investeren in grond. Wanneer je een perceel koopt, kan je dit makkelijk voor een hogere prijs verkopen. Als jij je hier niet in wilt verdiepen dan kan je een vastgoedproject aan IGN Vastgoed overlaten. IGN Vastgoed zal kijken naar een passend project voor jou. Daarna kunnen jullie samen gaan kijken naar de mogelijkheden. Kavels worden tegen verschillende tarieven verkocht. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte en plek, maar ook van andere factoren. Zo kan een bestemmingsplan een goede indicator zijn voor een geschikt of ongeschikt stuk grond. IGN Vastgoed kan kijken naar stukken grond die hoogstwaarschijnlijk zeer rendabel zijn. Zij kunnen dit voor jou vastleggen in een koopcontract waardoor je zelf niks hoeft te doen om de investering vast te leggen. Laat je informeren over de mogelijkheden en koop zorgeloos een rendabel perceel, zo is de IGN Vastgoed ervaring.

Als investeerder werken met IGN Vastgoed

Als je extra projecten zoekt dan is IGN Vastgoed een goede partner. Het kan handig zijn om extra projecten aan te nemen om je vermogen te spreiden. Je spreidt je vermogen door op verschillende momenten in verschillende projecten te investeren. Het is dan makkelijker om op verschillende tijden een project te verkopen. Dit kan efficiënt zijn wanneer je wil gaan herinvesteren in een nieuw project. Het kan ook fijn zijn als de projecten onderdeel uitmaken van je pensioen. Als je geen energie en kopzorgen wil stoppen in het opzoeken van valide bouwprojecten, dan is IGN Vastgoed een fijne partner. De IGN Vastgoed ervaring leert dat ze een heldere communicatie en fijne samenwerking hanteren.  

Voordelen van IGN Vastgoed ervaringen

Jarenlange IGN Vastgoed ervaringen zorgen ervoor dat projecten zorgvuldig gekozen worden. Door de IGN Vastgoed ervaring in het selectief beoordelen van projecten zullen projecten met een hogere slagingskans geselecteerd worden. Je voorkomt hiermee dat je een vastgoedproject kiest die jaren doet over de daadwerkelijke bouw. Wanneer een bestemmingsplan niet of laat wordt uitgevoerd dan blijft de investering vaststaan. Op dat moment kan je niks met je investering doen en blijft je vermogen hetzelfde. Kies je voor IGN Vastgoed met veel ervaring als partner, dan zal er altijd een project klaarliggen. De organisatie heeft een portfolio van meerdere projecten en vele stukken grond. Hierdoor zal makkelijker een selectie gemaakt kunnen worden van projecten die bij jou passen. Een contract wordt vervolgens met zorg geselecteerd. Dit zorgt voor een goede doorstroom in investeringen als je een uitbreiding van je portfolio wilt.

Het belangrijkste is daarnaast de betrouwbaarheid van de partner en projecten. Als je grote investeringen gaat maken dan zoek je natuurlijk een betrouwbare partner. De IGN Vastgoed ervaringen zijn allemaal zeer positief over zowel de samenwerking als de projecten. De IGN Vastgoed ervaring laat zien dat het samenwerken met particulieren die hun eerste investering doen zeer prettig verloopt. Zeker als eerste vastgoed investeringsproject voelt het wel zo veilig om altijd een kundige adviseur op standby te hebben. De IGN Vastgoed ervaringen laten zien dat het zeker ook een geschikt bedrijf is als opstap naar meer toekomstige investeringen. 

De werkwijze van IGN Vastgoed

Als je wil beginnen met vastgoed of je portfolio wilt uitbreiden dan kan je eerst een gesprek aanvragen. Telefonisch worden een aantal gegevens genoteerd. Als de mogelijkheden en risico's duidelijk zijn, zal een gesprek worden gepland. In dit gesprek kunnen jouw wensen meer gedetailleerd besproken worden. De diensten en IGN Vastgoed ervaringen worden besproken. Tijdens de afspraak kan een koopovereenkomst bekeken worden waardoor je snel met een investering aan de slag kunt. De koopovereenkomst wordt, nadat je akkoord gegeven hebt, in drievoud getekend. De notaris maakt daarna een dossier aan waarin het koopcontract verwerkt wordt. Als alle informatie compleet is en de verkoper ook akkoord gaat zal de afrekening gemaakt worden. Als alle kosten betaald zijn kan de overdracht plaatsvinden. IGN Vastgoed ervaring laat zien dat het proces zo'n twee à drie weken duurt. Wanneer de leveringsakte bij de notaris is doorgegeven ben je volledig eigenaar van een stuk grond. Dit stuk grond mag je zelf waarde toekennen. Partijen kunnen op jouw stuk grond bieden. De duur van de waardestijging hangt af van het type grond en de locatie.

De voordelen van investeren in grond

Het investeren in grond heeft vele voordelen. Het is een veilige vorm van investeren. Aan het investeren in grond zitten relatief weinig risico's. De kans op een goed rendement is relatief hoog, omdat bouwgrond steeds schaarser wordt. Verschillende soorten kavels, zoals landbouwgrond en bouwkavels, zijn populair bij zowel investeerders als particulieren. Door woningtekorten worden in hoog tempo veel kavels gekocht. Omdat grond tegenwoordig in meerdere kavels wordt opgedeeld is het mogelijk om tegen voordelige prijzen ook een kavel te bemachtigen. Het kopen van een rendabele kavel is een investering waar je zelf in kunt verdiepen, of je kunt IGN Vastgoed inschakelen.