Interieur  

Het interieur is erg belangrijk bij een kantoor. Het kan zijn dat je zelf een goede smaak hebt en een goed idee hebt voor de inrichting, maar toch is het verstandig om het advies van een expert te waarborgen. Zo heeft iedereen immers een eigen smaak en kan het lastig zijn om te bepalen welke planten voor op kantoor nou het beste zijn. Gelukkig is er planting power, een bedrijf dat veel expertise en ervaring heeft met het inrichten van kantoren. Zij zullen bij jouw langs komen op locatie om te kijken wat je wensen en eisen zijn voor planten op kantoor, en vervolgens verschillende planten aan jouw aanraden. Ook maken ze direct een plan voor op welke locaties deze planten voor op kantoor kunnen komen te staan. 

 Tijd  

Om zelf een plan te maken voor planten voor op kantoor kost niet alleen erg veel tijd, maar is ook erg moeilijk aangezien je zelf waarschijnlijk geen planten expert bent. Planting Power zal binnen een korte tijd jouw al direct advies kunnen geven over welke planten het beste zijn voor op jouw kantoor. Zo zijn er immers verschillende planten die elk op zijn beurt hun eigen voordelen en nadelen hebben. Ook is het belangrijk om rekening te houden met dingen zoals bijvoorbeeld de omgeving en het klimaat van jouw kantoor.  

 Afmetingen  

Voor de nieuwe planten voor op kantoor zal planting power samen met jouw een plan maken waar er dus wordt gekeken naar de beschikbare afmetingen voor de planten en op welke locaties deze het beste kunnen komen te staan. Dit hangt natuurlijk ook af van de wensen en wat het budget is. Een meer groene werk omgeving is echter altijd een goede investering en zorgt er voor dat werknemers met meer plezier naar hun werk gaan. Dit laatste is door veel verschillende onderzoeken bewezen en dus is het echt aan te raden om van start te aan met het nieuwe planten voor op kantoor plan.