De Citroën c4 is een compacte middenklasse auto die zich sinds 2004 op de europese wegen begeeft. De c4 kwam in verschillende types op de markt. Er was de compactste 3 deur versie die vooral in de stad zeer goed zijn werk deed en de grotere 5 deur serie. Deze kwamen ook nog eens in verschillende motor soorten op de markt. De 2.0 liter diesel en de kleinere 1.4 liter benzine motor. Ook hier bleef Citroen niet stil zitten en kwamen er van de diesel en benzine motor nog meerdere soorten beschikbaar. Al met al een auto met veel vermogenen en wenig gewicht. Toch blijft het belangrijk om te kijken naar de verschillende onderdelen bijvoorbeeld de remklauw citroen c4 of banden zijn cruciaal om goed te houden. 

remklauw citroen c4

De C4 is de beste Citroën

Dat is wat Jan zei tegen zijn oom Paul. Paul die zelf een c3 rijdt vond het maar niks en zegt hoe kan je dat nou zeggen, heb je überhaupt alle Citroënen wel gereden! Nee zegt Jan maar het is toch zo duidelijk kijk maar naar de verkoopcijfers en reviews online. Jan had daar wel een punt want de c4 is inderdaad sinds de productie veel verkocht en men is ook inderdaad zeer positief over de auto. Toch had Jan niet gelijk. Okay! Zegt Paul laten we het gaan checken. Dus zo gezegd zo gedaan. Beiden gaan online en tot Jans grote verbazing blijkt de C4 toch een stuk minder verkocht te zijn. Zelfs minder dan de c3 van Paul! Paul lacht en zegt kijk jongeman je kunt wel dingen gaan roepen maar zorg er dan in ieder geval wel voor dat het waar is wat je zegt. 

C4 world rally car 

De citroën c4 is een auto die nog lang geen einde heeft op de wegen van deze wereld. Het model van de Franse automaker dat sinds 2004 op de europese wegen begeeft is tot op heden nog steeds erg gewild. Met nieuwe verkopen nu al in Nederland rond de 5000 stuks. De meest bekende versie van de c4 is de WRC edition. De world rally car om precies te zijn, deze werd in 2006 ingezet als de nieuwe rally racer van de wereld. De mooie looks and behoorlijke prestaties maakten deze auto de perfect opvolger van de rally Xsara WRC.