U bent op zoek naar de juiste editie van SAP Business One en weet niet welke het beste bij u past? Deze blogpost helpt je beslissen. Ik zal je door de verschillende edities leiden en je laten zien hoe je erachter kunt komen welke geschikt is voor jouw bedrijf. Het eerste dat u moet weten, is dat er drie edities van SAP Business One zijn: Basic, Standard en Professional. De Basic Edition is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven, terwijl de Standard Edition is ontworpen voor

SAP Business One begrijpen

Een gids voor beginners Deze blogpost is bedoeld voor degenen onder u die nieuw zijn bij SAP Business One. Ik zal u door de stappen leiden van het opzetten van uw eerste bedrijfsdossier, inclusief verbinding maken met uw boekhoudsysteem en het opzetten van uw bedrijfsstructuur. Zelfs als SAP Business One niet nieuw voor u is, kan dit bericht nuttig zijn als herinnering aan het opzetten van een bedrijfsdossier. Uw bedrijfsbestand opzetten in SAP Business One Het eerste dat u wilt doen wanneer u een nieuw bedrijfsbestand in SAP Business One aanmaakt, is het verbinden met een boekhoudsysteem. Een aantal gerelateerd onderwerp MRP.  

De verschillende edities begrijpen

Basic Edition: De Basic Edition is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware waarmee u uw bedrijfsfinanciën kunt beheren. De Basic Edition is ideaal voor bedrijven met minder dan tien werknemers, of tot 100 werknemers als u het als zelfstandig systeem gebruikt. Het bevat functies zoals voorraadbeheer, naleving van boekhoudnormen, inkooporderbeheer, verkooporderbeheer, basisrapportagemogelijkheden en meer. Om het nog beter te begrijpen kan je een SAP business one demo aanvragen. 

De juiste editie kiezen

Basis, Standaard of Professioneel? Hoe de valuta wijzigen in SAP Business One? Er zijn veel redenen waarom u de valuta in SAP Business One zou willen wijzigen. Het kan zijn dat uw bedrijf met meerdere valuta's werkt en dat u ze allemaal in SAP Business One moet weergeven. Of het kan zijn dat u de valuta van een specifiek document of zelfs een hele transactie wilt wijzigen. In het volgende artikel wordt uitgelegd hoe u dit doet. U vindt dit artikel op onze blog op http://blog.sapplusinc.

De verschillende functies begrijpen

De Standard Edition van SAP Business One biedt meer dan de Basic Edition. Het is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven, maar het heeft ook enkele functies die meer geschikt zijn voor grotere bedrijven. De Standard Edition bevat alle functies van de Basic Edition, plus het volgende: Geavanceerde rapportagetools: met deze tools kunt u rapporten maken over alle gegevens in uw systeem, inclusief boekhoudgegevens, financiële gegevens en verkoopgegevens. U kunt kiezen uit verschillende sjablonen om uw rapporten te maken.

De Basic Edition vs Standard Edition

Welke is geschikt voor uw bedrijf? | SAP Business One. Bent u op zoek naar de juiste editie van SAP Business One en weet u niet welke het beste bij u past? Deze blogpost helpt je beslissen. Ik zal je door de verschillende edities leiden en je laten zien hoe je erachter kunt komen welke geschikt is voor jouw bedrijf. Het eerste dat u moet weten, is dat er drie edities van SAP Business One zijn: Basic, Standard en Professional. De Basic Edition is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven, terwijl de Standard Edition is ontworpen voor