Bij autosloperij Den Haag komen wekelijks veel kapotte of heel erg beschadigde auto’s binnen. De auto’s die heel erg beschadigd zijn en eigenlijk amper meer kunnen rijden komt autosloperij Den Haag de auto vaar je ophalen. Ze geven zelf nog een beetje geld voor je auto dat kan alleen bij autosloperij Den Haag. Als jij ervoor kiest om niks met je kapotte auto te doen en hem gewoon ergens te laten staan is dat een hele slecht keuze. En kost je vaak geld ook nog. Dan kan je er beter voor kiezen om je auto naar de sloperij te brengen. 

Verspilling voorkomen 

Veel mensen hebben een heel verkeerd beeld over een autosloperij. Autosloperij Den Haag doet veel meer dan alleen auto’s slopen en vernietigen. Alle auto’s die bij hun terecht komen daar wordt zoveel mogelijk materiaal van hergebruikt. Bijvoorbeeld al de overgebleven vloeistof dat nog in de auto zit moet eruit anders kan dat voor problemen gaan zorgen. Maar dat vloeistof moet er wel voorzichtig uitgehaald worden want dat kan best gevaarlijk zijn. Om die reden heeft autosloperij Den Haag experts in dienst die heel veel verstand hebben van auto’s en die dat als de beste kunnen. de vloeistof dat uit de auto wordt gehaald word verwerkt en in sommige gevallen wordt het zelf opnieuw gebruikt voor andere voertuigen. Met de banden wordt ook zoveel mogelijk mee gedaan als de banden nog in een goede staat verkeren worden ze van de auto gehaald en altijd even schoongemaakt. In sommige gevallen is het ook nodig om het profiel van de band even aan te passen of dieper te maken zodat de band genoeg grip heeft op de weg. 

Het doorverkopen van de banden

De band wordt dan vaak doorverkocht of gebruikt voor een andere auto. Soms is het zo dat de banden die aankomen bij autosloperij Den Haag in een hele slecht staat verkeren. Zelfs dan wordt er nog het maximale uit de band gehaald de band wordt dan in een versnipperaar gedaan zodat je allemaal kleine zwarte korreltjes krijgt. Die korreltjes worden vervolgens verkocht aan bedrijven die kunstgras leggen. Als alles van waarde uit de auto is gehaald en je alleen nog maar metaal over hebt, wordt het metaal door autobedrijf Den Haag helemaal klein gemaakt Vervolgens wordt dit metaal samen met andere metaal stukken verkocht aan metaalbedrijven die het omsmelten en er allemaal andere dingen van maken die ook weer gebruikt kunnen worden.